+386 (0)7 457 44 70
info@univerzal.si
0

  NOVICE IN NASVETI

  Novice in uporabni nasveti iz področja strojne obdelave kovin, delovanja in uporabe volanskih mehanizmov, varnostnih ventilov in drugih kovinskih izdelkov - Univerzal d.o.o.
  Končnik

  Menjava volanskega končnika

  Menjava volanskega končnika na traktorju ali drugem vozilu - hitro, strokovno in ugodno izdelamo nove končnike ali obnovimo stare. Več kot 30 let izkušenj.
  Kovina

  Kovina

  Kovina - zakaj je tako vsestransko uporabna, kako se jo obdeluje in kakšne so njene lastnosti.
  CNC rezkanje aluminija

  CNC rezkanje aluminija

  CNC rezkanje aluminija - kaj je aluminij, kje se uporablja, kako poteka CNC obdelava in CNC rezkanje aluminja v podjetju Univerzal d.o.o. pojasnjujemo v objavi.
  Strojna obdelava kovin

  Obdelava kovin na CNC stroju

  Obdelava kovin na CNC stroju - kaj je CNC stroj, in kakšne načine obdelave kovin na CNC strojih poznamo, pojasnjujem v objavi - Univerzal d.o.o.
  Vrste CNC rezkanja kovin

  Vrste CNC rezkanja kovin

  Vrste CNC rezkanja kovin se ločijo glede na položaj rezkarja na obdelavnca. Ločimo obodno in čelno rezkanje. Podrobneje spoznajte še druge vrste rezkanja v članku.
  Vrste CNC struženja kovin

  Vrste CNC struženja kovin

  Vrste CNC struženja kovin se delijo na zunanje in notranje struženje ter glede na smer na vzdolžno in prečno struženje. Podbrebnjši opis najdete v objavi.
  Spurstangenkopf wechseln

  Obnova volanskih končnikov in volanskih drogov

  Obnova končikov in volanskih drogov za traktorje, kamione, avtobuse, viličarje. Hitro, kvalitetno in ugodno - Univerzal d.o.o
  Kako deluje varnostni ventil

  Kako deluje varnostni ventil

  Kako deluje varnostni ventil in kakšne vrste varnostnih ventilov proizvajamo v podjetju Univerzal d.o.o. pojasnjujem v objavi.
  Kaj je induktivno kaljenje

  Kaj je induktivno kaljenje

  Kaj je induktivno kaljenje in kako poteka induktivno kaljenje v našem podjetju, predstavljam v objavi.
  Končniki

  Volanski končniki

  Volanski končniki so kroglični zglobi na zunanjih koncih volanskega droga. Obnova in proizvodnja končnikov - hitro in ugodno - Univerzal.si
  Hannover Messe - ComVac

  Hannover Messe - ComVac

  V mesecu Aprilu smo razstavljali na sejmu Hannover Messe - ComVac, kjer smo predstavili dopolnjen program Vakuum komponent.
  0
  Prijava / Registracija