+386 (0)7 457 44 70
info@univerzal.si
0

  VAKUUM KOMPONENTE

  Vakuumski ventili regulirajo vakuum različnih medijev na želemi vakuum ali podtlak. Tlačni varnostni ventili regulirajo pritisk/tlak različnih medijev -Univerzal d.o.o.

  Vakuum komponente

  VAKUUMVENTILE

  Vakuumski ventili za regulacijo vakuuma

  Vakumski ventili regulirajo vakuum različnih medijev na želeni vakuum ali podtlak. Vgrajujejo se na postrojenjih (tekočih trakih), ki delujejo na podtlak ali vakuum. Vakuumski ventili imajo funkcijo, da sproščajo odvečen tlak iz sistema. Uporabljajo se v sistemih za potrebe kemijske industrije, plinske industrije, pakirne linije v prehrambni industriji, zdravstvu,  tiskarstvu in grafični industriji ter drugih sistemih, ki so predvideni za vakuum.
  Vakuumski ventili so različnih dimenzij in iz različnih materialov, kar je podrobneje predstavljeno v katalogu
   

  Tlačni varnostni ventili za regulacijo tlaka (pritiska)

  Tlačni varnostni ventili regulirajo pritisk/tlak različnih medijev. Vgrajujejo se v sisteme za potrebe kemijske industrije, plinske industrije, pakirne linije v prehrambni industriji, zdravstvu, tiskarstvu in grafični industriji ter drugih sistemih, ki so predvideni za vakuum.
  Tlačni varnostni ventili so različnih dimenzij in iz različnih materialov, kar je podrobneje opisano v katalogu.

  VAKUUM VENTILVAKUUM KOMPONENTEVAKUUMSICHERHEITSVENTILEVAKUUMSICHERHEITSVENTILESICHERHEITSVENTILEVAKUUM- KOMPONENTEVAKUUMVENTILEVAKUUMVENTILEVACUUM VALVES
  0
  Prijava / Registracija