07 457 44 70
info@univerzal.si
0

  KRMILNI MEHANIZMI

  Volanski končniki in kotni zglobi, volanski drogovi, aksialni zglobi za traktroje, tovorna vozila, avtobuse, viličarje in gradbene stroje. Naši proizvodi so v celoti izdelani v skladu z vsemi normami in standardi originalnega proizvajalca vozila ali stroja.

  Krmilni mehanizmi

  KRMILNI MEHANIZMI
  VOLANSKI KONČNIKI, KOTNI ZGLOBI, VOLANSKI DROGOVI (ODRIVNI DROGOVI, VEZNI DROGOVI), AKSIALNI ZGLOBI za traktorje, tovorna vozila, avtobuse, viličarje in druge gradbene stroje. 


  Volanski končniki in volanski drogovi so deli krmilnega mehanizma podvozja, ki uravnavajo zračnost. Slabše odzivanje koles na zasuk volana in slabša kontrola nad vozilom ali strojem, ter rahel ropot pri vožnji, pomeni, da moramo dele zamenjati ali obnoviti. 

  Proizvajamo in obnavljamo: Naši proizvodi so izdelani v skladu z vsemi normami in dimenzijami originalnega proizvajalca vozila ali stroja. Na prvo mesto postavljamo  kakovostne materiale, in preverjene postopke izdelave, kar zagotavlja visoko kakovost končnega proizvoda in za uporabnika dolgoročno varno uporabo vozila ali stroja. 

  Ob nakupu strankam nudimo tudi 1 leto garancije na izdelke.
   
  Manj obrabljene dele krmilnih mehanzmov (volanske končnike, volanske drogove, aksialne zglobe) tudi obnovimo ali zamenjamo le komponente mehanizmov.
  ​Popravilo ali izdelava novega dela traja kratek čas, ponavadi je gotovo še isti dan (v povprečju v pol ure - eno uro). Obrabljene dele krmilnih mehanizmov nam lahko  pošljete tudi po pošti, mi pa vam še isti dan pošljemo nove. Naš kontakt najdete tukaj. 
   

  KRMILNI MEHANIZMIKRMILNI MEHANIZMIKRMILNI MEHANIZMIKRMILNI MEHANIZMIKRMILNI MEHANIZMIKRMILNI MEHANIZMIKrajnici volana
  0
  Prijava / Registracija