07 457 44 70
info@univerzal.si
0

  Volanski končniki

  Kako sami preverimo kakovost volanskih končnikov?

  Volanski končniki

  Kaj je končnik

   

  Končnik je kroglični zglob, ki se nahaja na levi in ​​desni strani na obeh zunanjih koncih volanskega droga. Kroglični zglob na krmilnem drogu prenaša silo na priključne sestavne dele in kompenzira premike v dveh dimenzijah. Varnost in odpornost zgloba igrata pomembno vlogo. Naši kroglični/kotni zglobi i so zato podvrženi nenehnemu optimizacijskemu postopku, v katerem se uporabljajo najnovejše tehnologije, kot so posebna ohišja ali gumijasti sestavni deli najvišje kakovosti. 

  Kako sami preverite kakovost volanskih končnikov?


  Kakovost in delovanje volanskih končnikov na vašem vozilu, lahko preverite tudi sami. Najbolje boste to opazili pri vožnji po neravnem terenu oz. luknjasti cesti.

  Volanski končniki, v katerih je prisotna zračnost, pri manjših spremembah smeri volana, v isti meri ne spremenijo smeri koles oz. vožnje. To vam lahko daje občutek nepopolne kontrole nad vozilom, saj se smer koles ne spremeni za toliko, kot bi se sicer v primeru, da pri končnikih ni prisotna zračnost.

  V primeru večje zračnosti končnikov lahko slišite tudi udarce, ki se pojavijo ob vožnji po neravni cesti.

  Končniki, ki ne zagotavljajo optimalne spremembe koles ob spremembi smeri volana, so lahko obrabljeni, stari oz. preprosto niso najvišje kakovosti. 
   

  Naši proizvodi so izdelani v skladu z vsemi normami in dimenzijami originalnih proizvajalcev vozil, zato so narejeni iz kakovostnih materialov in preverjenih postopkov, kar za uporabnika zagotovalja dolgoročno varno uporabo vozila ali stroja. 
   

  Za izdelke nudimo tudi 1 leto garancije. 

   

  Koliko vas stane popravilo ali izdelava novega končnika in kako dolgo traja?

  Popravilo oz. izdelava novega končnika/zgloba vas stane med približno 10€-40€ (odvisno za kakšen končnik ali zglob gre). 

  V našem podjetju obnovimo vaše obrabljene dele ali pa vam izdelamo nove, večinoma v kratkem času še isti dan. 


  Končnik lahko pošljete po pošti ali se osebno oglasite. Popravilo / izdelava novega kočnika traja v povprečju pol ure. 

   

                                     Kontaktirajte nas!


  0
  Prijava / Registracija