Preverjena kakovost proizvodov

Zakaj mi?

Našim kupcem zagotavljamo visoko kakovostne izdelke in storitve, od razvoja proizvoda do izdelave.

» Prilagodljivost
» Hitrost
» Kakovost

UNIVERZAL d.o.o.

Univerzal
Podjetje Univerzal d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1988. V podjetju proizvajamo različne vrste skupin proizvodov:
  • Končniki, zglobi, volanski drogovi za osebna, tovorna vozila, avtobuse, traktorje, viličarje in delovne stroje.
  • Vakuumski ventili za potrebe vakuumske industrije. Vakuumski ventili so iz različnih materialov in različnih dimenzij.
  • Drugi proizvodi po naročilu. V skladu z željami kupcev proizvajamo tudi druge proizvode po naročilu, ki vključujejo procese strojne obdelave različnih kovin na CNC strojih.

Najsodobnejše metode

V podjetju uvajamo najsodobnejše metode s katerimi omogočamo najvišjo kakovost dela in proizvodov. Proizvodni proces temelji na strojni obdelavi, ki ob stalnem nadzoru in merjenju ter spremljanju stabilnosti procesa zagotavlja končno kakovost proizvoda. Vse dejavnosti v podjetju se sistemsko izvajajo saj smo dolgoletni nosilec certifikata za sistem vodenja kakovosti po ISO 9001.

Podjetje uspešno nastopa na trgu EU kot tudi drugod po svetu, svoj obseg proizvodov pa stalno širi v skladu s potrebami in željami tržišča. Bistvena konkurenčna prednost je zmožnost izdelave visoko kakovostnih in zahtevnih proizvodov v manjših serijah v zelo kratkem času.

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo podjetja je graditi dolgoročna sodelovanja s kupci ter z znanjem, strokovnostjo in brezpogojno kakovostjo celovito zadovoljevati potrebe naročnikov.

Vizija podjetja je postati prvi in najzanesljivejši dobavitelj naših proizvodov v evropi in svetu.

Oglejte si tudi

» Proizvodna oprema
» Kakovost
» Lokacija